Cafe de l europe SPA InteriorBeste gasten,

Wij verwelkomen u op de recent vernieuwde website van Café de L'Europe. Deze restaurant-brasserie, bekend voor zijn jarenlange gekoesterde tradities, is blij om een brede selectie van Europese en lokale gerechten aan te bieden door onze gewaardeerde chef-kok.

De naam Café de L'Europe dateert uit de 18de eeuw. Toen werd de Belgische stad Spa een prestigieuze vakantiebestemming onder de Europese elite. De bevoorrechte bezoekers maakten graag gebruik van de verschillende lokale bezienswaardigheden, zoals het casino, promenades, theaters, en natuurlijk de beroemde thermale baden. In die tijd kreeg de stad de bijnaam "Café de L'Europe ". Zelfs tot op de dag van vandaag kan men Frans, Engels, Duits en zelfs Russisch horen aan de verschillende tafels van Café de L'Europe.

Gelegen in het hartje van Spa verleidt het gezellige restaurant voorbijgangers om binnen te komen en om bij te komen van een drukke dag. Onder het genot van een van onze heerlijke maaltijden zet u uw zorgen opzij. Laat ons maar voor u zorgen.

Onze menukaart biedt u een grote verscheidenheid aan gerechten. Onze chef-kok kiest zorgvuldig de ingrediënten voor elk gerecht en zorgt ervoor dat alleen verse producten gebruikt worden. We besteden ook aandacht aan de wijze waarop de maaltijd wordt gepresenteerd en geserveerd, waardoor het een waar feest voor uw ogen wordt.

Wij nodigen u uit om wat tijd te genieten in een ontspannen sfeer en te genieten van een creatieve maaltijd, bereid met zorg en liefde. In ons restaurant, zal iedereen zich thuis voelen. Of het nu na een uitstapje is of voor een speciale gelegenheid of een reünie van oude vrienden. Ons gezellige interieur en lekkere eten met onze betaalbare prijzen en vriendelijke medewerkers staan ​​altijd voor u klaar.

We verheugen ons op uw komst in Café de L'Europe. Wij houden onze deur open en hebben altijd speciale seizoensgebonden suggesties voor onze gasten. Onze keuken, vriendelijke bediening en aantrekkelijk interieur zullen er zeker voor zorgen dat u terug wilt komen.

points